Hvad er casting?

At caste handler om, at du via din mobil, PC eller tablet, kan sætte en player til at afspille på dit TV. Har du AppleTV AirPlay eller Chromecast tilsluttet dit TV via HDMI, kan du via trådløst internet koble dine mobile enheder sammen med dit TV og derved sende playeren op på din TV-skærm.

Det er muligt at caste webplayeren på fastrackracing. Det skal understreges, at dette ikke er nødvendigt for at se Fast Track. Vores player kan caste i tilfælde af, du har AppleTV eller Chromecast og ønsker at se væddeløb på denne måde.

 

Hvordan caster man?

Når du afspiller en video på telefon/pc/tablet, og du har tilkoblet AppleTV AirPlay eller Chromecast, vil en af disse ikoner dukke op. Når du trykker på ikonet, sker sammenkoblingen, og playeren vil blive sendt op på din TV-skærm.

Kommer symbolet ikke frem?

Casting understøttes i Google Chrome (Android og Desktop) via Chromecast og i Safari (iOS og macOS) via AirPlay. Casting understøttes ikke i nogen anden browser. Vores oplevelse er, at casting virker bedst, når din mobile enhed kobles med en casting-enhed, der har samme styresystem/producent f.eks. når iPhones kobles til AppleTV AirPlay eller når en PC med Google Chrome browser kobles til Chromecast. Bemærk at PC/mobil/tablet skal befinde sig i nærheden af hhv. AppleTV AirPlay eller Chromecast, for at casting-symbolet kommer frem. I nogle tilfælde er det ikke muligt at caste fra en iPhone til Chromecast. Har du denne kombination, forslår vi, at du benytter f.eks. en PC eller Mac med Google Chrome browser og caster derfra i stedet.