Ofte stillede spørgsmål om SportsBoxen

 1. Hvor stor internetforbindelse er optimalt til SportsBoxen? Du skal bruge 15mb eller mere.

 2. Hvorfor bestille SportsBoxen hvis jeg kan se hestevæddeløb via min TV-udbyder? Ved at købe SportsBoxen er du 100% sikker på at kunne se danske væddeløb. Med et Fast Track abonnement er du garanteret et tv-produkt, hvor vi følger alle danske løbsdage fra start til slut. Vi har forsøgt at skabe mange forskellige muligheder for at se væddeløbs-TV for at tilgodese flest interesserede. Du kan derfor selv vælge, hvad der passer dit behov bedst – WebTV med casting mulighed, abonnement på kanal via TV-udbyder eller SportsBoxen med abonnement på Fast Track. 

 3. Hvor bestiller jeg SportsBoxen? Det gør du ved at klikke her

 4. Hvis man har Apple TV eller Chromecast, hvad gør man så? Når du ser væddeløb via playeren på danskhv.dk, kan du caste denne player op på dit fjernsyn på samme vis, som du gør med andet indhold, du ser via AppleTV eller Chromecast. Læs mere om casting af webplayeren ved at klikke her.

 5. Er det forbudt at optage og vise et løb af sit opdræt eller sin egen hest? Man må gerne optage og dele videoer på eksempelvis Facebook. Vores ønske er at udbrede kendskabet til hestesporten.

 6. Er det muligt at se væddeløb på flere fjernsyn i hjemmet, hvis man har SportsBoxen? Ja, det er muligt at tilkoble flere fjernsyn til den samme SportsBox, men vær opmærksom på, at man da ser samme program på alle de tilkoblede fjernsyn. For at tilkoble flere fjernsyn, skal du bruge en HDMI-splitter (Denne kan købes i elektronikbutikker). Ønsker du at se forskellige væddeløb samtidig på flere fjernsyn, kræver det flere bokse + abonnement, da boks og kanal er knyttet til hinanden.

 7. Hvorfor vælge en IP tv-boks, når der er mulighed for at forhandle aftaler på plads med diverse TV-udbydere? Vi har forsøgt at skabe mange forskellige muligheder for at se væddeløbs-TV for at tilgodese flest interesserede. Ønsker man ikke en IP TV-boks med abonnement, er det muligt at se væddeløb online på danskhv.dk eller på spiludbyderes platforme. Disse playere kan desuden castes, så du ikke er tvunget til at se via eksempelvis tablet eller mobil, men kan få udsendelsen op på din fjernsynsskærm. Vi ved, at kanalen Racing Live fortsætter hos flere TV-udbydere. Dansk hestevæddeløb har ikke kunne lave sådanne aftaler indenfor de eksisterende økonomiske rammer.

 8. Er det muligt at optage med SportsBoxen? Nej, på nuværende tidspunkt kan man ikke optage direkte på den, men vi er opmærksom på, at I efterspørger dette og vil arbejde på en løsning. Hvis der kommer ændringer til SportsBoxen i dette henseende, vil den blive opdateret automatisk. Det forventes dog, at et mindre tilkøb kræves. 

 9. Er det muligt at tilkoble en ekstern optager? Det ikke muligt, at tilkoble andre optagere, pga. kopibeskyttelse på HDMI-udgangen.

 10. Kan SportsBoxen tilkobles internettet med wifi? Som udgangspunkt er svaret nej. Vi har fået anbefalet, at IP tv-boksen skal tilkobles via kabel for at være sikker på en ordentlig kvalitet. Det er dog muligt at tilkøbe flere forskellige wifi-løsninger til den. Eksempelvis en dongle (ikke USB) kan bruges, men dette medfører, at vi ikke kan garantere support. 

 11. Kan man købe SportsBoxen og bruge i udlandet? Nej, vi sælger kun til Danmark. Dette er pga. TV-rettigheder i udlandet, som vi skal tage hensyn til. 

 12. Playeren skriver ”Error setting up player: Invalid license key” – Hvad skal jeg gøre? Genlæs siden med playeren ved at gå ind på hjemmesiden påny eller ved at trykke F5. Derved bliver der generet en ny license key til playeren automatisk. Problemet opstår nogle gange, når man er på siden i mange timer og license key bliver forældet.