Opdateres løbende...

3. løb

10 Lilo D’Amour ser det svært ud for. Jeg havde ikke troet, at der ville kom så mange heste. Hun har fået anden række over 1640 meter, og hesten har normalt ikke haft fordel af venstre rundt. Jeg har dog indtryk af, at det går den rette vej hvad det angår. Vi forsøger her og ser hvordan det går. Jeg er glad hvis hesten går et godt løb (Birger Jørgensen).

4. løb

9 Asger Molar er nemt kørt og har fået et godt spor. Indersporet i anden række bevirker, at hesten kommer til at sidde med og normalvis få et godt løb. Så er den mellem de tre første (Birger Jørgensen).

5. løb

8 Exciting Lady er ude for at lære lidt. Det er ikke så længe siden vi købte hesten til stalden og vi har fået den godkendt. Den skal ud her så den kan få sine præmiepenge og så skal hun nok ikke starte mere før til næste år. Det er svært at vurdere disse toåringer, men fra et dårligt spor er det nok i bedste fald en placeringschance (Henrik Lønborg).

8. løb

4 Dream Box gik faktisk ret godt og løb en fin tid (1.18,8, red.), da den var i rutineløb i Billund i søndags. Jeg tror, at den er med fremme og har en god vinderchance første gang ud fra det hesten gik i rutineløbet. Var der mere i behold i rutineløbet? Arhh, det var der vel ikke, men hesten løb også for sig selv, da der blev lidt spredning på feltet. Den gik meget tilfredsstillende (Birger Jørgensen).