Hvad er Fast Track? 

 

FAST TRACK – Powered by the Game

Fast Track Racing er Danmarks nye online platform for hestevæddeløbsspillere. Her på siden har du adgang til information om alle danske væddeløb, løbsprogrammer, spilformer, tv-udsendelsen, trænerkommentar og meget mere.

Sådan bruger du denne side

Hestevæddeløb er et vidensspil og formålet med dette online univers er at samle den tilgængelige viden; information, statistik og eksperttips, der kan være relevant for dig som spiller. På forsiden kan du følge med i et flow af information om kommende væddeløb og spil. Du kan filtrere denne information efter dine interesser og ønsker f.eks. hvis du kun ønsker at se information fra en specifik kommende løbsdag.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer vedrørende indholdet på denne hjemmeside, kontakt da koordinator Jesper Elbæk ved at klikke herunder. 

Send Jesper en mail

 

Har du tekniske udfordringer eller spørgsmål kontakt os ved at klikke herunder. 

Send os en mail 

 

Fast Track og alle Fast Tracks produkter ejes af driftselskabet DH Hosting ApS, som er et datterselskab til Dansk Hestevæddeløb Aps. 

Fast Track - Powered by the Game - er et registreret varemærke, hvilket betyder at DH Hosting Aps har eneretten til at benytte kombinationen af navn, logo og slogan.

Vi respekterer beskyttelsen af personlige data - Læs vores persondatapolitik ved at klikke her.