Ekspert på 5 minutter

Se videoen her...

Video 1

Video 2

Spilformer

Vinder (Alle løb)

Vinder er det enkleste spil, du kan spille. Her skal du bare regne ud, hvilken hest der kommer først over stregen, og gør den det, så har du vundet. Mindste indskud er 10 kr. På oddsindikatoren, som står på banens inderkreds, ses hestenes vinderodds vist pr 10kr. spillet. (Når du spiller 10kr. vil beløbet, som står på indikatoren være størrelsen på din gevinst)

 

Plads (Alle løb)

I løb med 7 eller flere deltagere skal din hest komme ind mellem de tre første heste over målstregen for at give gevinst. Er der 6 eller færre deltagere skal din heste være blandt de to første i mål. Mindste indskud er 10 kr.

 

Trio (Alle løb)

Her skal man finde frem til de tre heste, der kommer først over målstregen i ét løb, i rigtig rækkefølge. Mindste indskud er 2 kr. pr. kombination. Hvis ingen spillere har den rigtige trio-kombination, så overføres gevinstpuljen som en Jackpot til dagens sidste triospil. Det er lettest, hvis du udfylder kupon, når du spiller trio.

 

Tvilling (Alle travløb)

I Tvilling gælder det om at finde de to heste, der kommer først i mål uanset rækkefølge. Mindste indskud er 5 kr. pr. kombination.

 

Komb (Alle galopløb)

Komb ligner Tvilling til forveksling. Eneste undtagelse er, at man her skal finde de to første heste i mål i korrekt rækkefølge. Mindste indskud er 5 kr. pr. kombination.

 

V4

I V4 gælder det om at finde vinderne af fire på forhånd udvalgte løb. Du får gevinst, hvis du har 4 rigtige (eller 3 rigtige, hvis ingen har 4 rigtige). Rækkeprisen er 2 kr. Kan spilles via kupon og som Lyn-spil.

 

V5

I V5 gælder det om at finde vinderne af fem på forhånd udvalgte løb. Du får gevinst, hvis du har 5 rigtige (eller 4 rigtige, hvis ingen har 5 rigtige). Rækkeprisen er 1 kr. Kan spilles via kupon og som Lyn-spil.

 

V65

I V65 gælder samme regler som i V5, dog med gevinst til spillere med både 5 og 6 rigtige. Findes der ingen rækker med 6 rigtige, så overføres pengene videre til en Jackpot på en senere løbsdag. 

 

V75

I V75 gælder det om at finde vinderne af syv på forhånd udvalgte løb. Når du spiller V75 er der gevinst, hvis du rammer 7,6 eller 5 rigtige. Præmiepuljen fordeles med 40% til 7 rigtige, 20% til 6 rigtige og 40% til 5 rigtige. Hvis ingen rammer 5 eller 6 rigtige eller hvis gevinsten er under 15 kr., vil præmiepuljen blive overført til næste V75-spil, som en del af præmiepuljen til 7 rigtige. Det samme gør sig gældende, hvis der ikke er nogen spillere der rammer de 7 rigtige.