V5-analyse, Skive 27/4

 

Opdateres løbende...

1. løb

7 Diaz Frisco blev alt forkert for senest. En konkurrent var lidt hård ved os på sidste langside, og i opløbet holdt en anden “parkeret” foran. Hesten er mest ude for at lære noget og få sine præmiepenge. De kommer til udbetaling når hesten har startet to gange, men jeg tror nok at den kan tage en præmie (Henrik Lønborg).

8 Betel Nordal lavede en dum fejl senest, men gik ellers et udmærket løb. Den sad faktisk fast til slut og må have en rimelig god placeringschance. Triochance (Kaj Jensen).

9 DK Bork har 20 meter tillæg og det er ikke nemt. Hesten er stabil og forholdsvis nemt kørt, men må være glad for en præmie fra tillæg (Birger Jørgensen).

2. løb

1 Catrin D søger en præmie. Der er et par gode konkurrenter fra tillæg (Kaj Jensen).

4 Livi Naugthy har været uheldig hele tiden. Enten er den kommet for sent til, eller som i Sverige hvor kusken kørte op bag i en konkurrent. Det er bare ikke lykkedes for hesten. Jeg tror den har en god triochance (Kaj Jensen).

6 Chardonnay står godt i løbet og virker til at være kommet godt over løbet senest. Jeg har en god fornemmelse for, at hesten er lidt i fremgang igen. Skal være blandt de tre første (Birger Jørgensen).

3. løb

4 Annabella LCH kan på sine gode dage godt være en triochance, men hesten er meget op og ned. Den er meget afhængig af, hvilket løb den får. Hesten skal have ryg, ryg og ryg. Senest blev der åbnet på 1.12 og det gik slet ikke (Kaj Jensen).

5 Donna Lupo har haft det lidt svært den anden vej. Jeg tror den har fordel af Århus, og vi håber at det flasker sig lidt denne vej rundt. Jeg tror hesten har en lille vunderchance (Kaj Jensen).

4. løb

8 Apache Line skuffer mig, hvis ikke den er blandt de tre første. Det er i bund og grund en bedre hest end resultaterne. Jeg ved ikke om den bare havde en dårlig dag senest. God hest og god kusk (Birger Jørgensen).

5. løb

2 Stand And Deliver tabte vel lodtrækningen i forhold til Triton Neergård. Jeg kommer til at sidde udvendigt for Jeppes hest og kan ikke tage den ned derfra, så vi skal have tur på vejen for at vinde. Stand And Deliver har god form. Det viste hesten senest, hvor den havde kræfter i behold i mål og helt sikkert havde været blandt de tre første, hvis den var kommet fri. Det er altid svært med et – groft sagt – tohestesløb i et lille felt, men det skal sikkert være en stor triochance (Birger Jørgensen).

5 Twilight D møder gode heste. Han skal fortsat ud at have nogle løb i kroppen. Kan han blive tredje her, så vil det være rigtig godt (Kaj Jensen).

6. løb

2 Askepot Macoy tabte travet i sidste sving senest. Hesten havde vel ikke fordel af de flade sving i Billund, og jeg har en fornemmelse for, at den er lidt bedre højre end venstre rundt. Har et godt spor og er rimeligt hurtig fra start. Den skal have en god chance og være blandt
de tre første med en lille vinderchance (Birger Jørgensen).

4 Benton Frisco kan måske ikke tage spids fra Askepot Macoy, men jeg tror også at Birger og Jeppe kan komme til at køre lidt om det. Benton burde være lidt skarpere med løb i kroppen og jeg håber på minimum en andenplads. Triochance (Henrik Lønborg).

10 Simoni’s Smasher bliver forsøgt i sulkyløb med ejeren, som vel er lidt grøn i denne sammenhæng. I første omgang skal de bare hænge lidt på og se hvordan det løser sig. De er vel mere end glade for en femteplads (Birger Jørgensen).

7. løb

3 Sir Mosebo er stabil og ude i et lille felt, men hesten er ikke ny længere og har måske ikke helt den form hesten skulle have. Jeg synes, hesten gav sig for let senest, hvor den fik et OK løb. Primært en placerings-chance (Birger Jørgensen).


Bedste chance på dagen?

Birger Jørgensen: »Ingen tvivl om at det er Stand And Deliver.  Askepot Macoy og Chardonnay tror jeg også lidt på. Det er en af de tre som eventuelt kan vinde et løb«.

Kaj Jensen: »Donna Lupo«.

Jesper Elbæk
Spillet 12.538 kr. Vundet 4.119 kr. TBP 33%. Hitrate 10/43.